Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie. Astrele aduc energiile unui nou început. O nouă șansă la fericire,

Fiecare zodie va simți impactul acestei eclipse într-un mod unic, oferindu-i posibilitatea de a-și revizui planurile și de a-și urmări cu hotărâre obiectivele și încurajându-i să facă schimbări pentru a atinge fericirea și satisfacția în diverse aspecte ale vieții.

Pe 8 aprilie, Luna în Berbec formează o conjuncție cu Mercur în Berbec, făcând comunicarea să se realizeze mult mai ușor, ceea ce înseamnă că toată lumea va scăpa puțin de efectele neplăcute aduse de Mercur retrograd.

A doua zi, pe data de 9, Luna intră în Taur și formează un pătrar cu Pluto în Vărsător, moment în care semnele zodiacale vor duce o luptă pentru putere și control cu propria persoană. Creativitatea le va ajuta să gestioneze această problemă și să găsească o cale pentru a-și înfrâna pornirile egoiste. În cele din urmă, se vor axa pe liniștea sufletească, mai ales după ce, pe 10 aprilie, Marte în Pești va face o conjuncție cu Saturn în Pești.

A doua zi, Soarele în Berbec ajunge și el în conjuncție cu Mercur în Berbec, dând o a doua șansă pentru un nou început promițător. Asta înseamnă că nativii care nu au profitat de oportunități la începutul săptămânii, mai pot băga o fisă în tonomatul sorții pe data de 11 aprilie. Tot atunci, Luna se mută în Gemeni, oferind calmitate și claritate asupra micilor obstacole întâmpinate.

Finalul de săptămână este marcat de intrarea Lunii în constelația Racului. Această poziționare astrală le va face pe zodii să fie mai atente la nevoile lor emoționale.

Horoscopul iubirii. Cinci zodii care te vor iubi necondiționat: prezența lor în viața ta e o binecuvântare

Berbec

Un nou drum ți se deschide în această săptămână, iar astrele te încurajează să pășești pe el cu încredere. Cu siguranță este drumul tău dacă ți s-a arătat într-un moment în care nu prea știai ce vrei să faci. Îl poți privi ca pe un ajutor din partea Universului.

Taur  

Valul de emoții simțit de cei din jur te va face să te întrebi dacă ai făcut alegerile corecte pentru viitor. Toată lumea se întreabă ce urmează, iar tu chiar nu știi la ce să te aștepți, așa că în aceste zile vei începe să discuți cu apropiații despre planurile pe care le ai.

Gemeni

În aceste zile, iei decizii care îți pot schimba viitorul. Ai putea fi inspirat/ă de cineva apropiat, însă trebuie să ai grijă să te raportezi la ceea ce simți. Degeaba faci anumite lucruri pentru că le vezi la alții, căci inima ta îți va spune întotdeauna care este calea pe care trebuie să mergi.

Citatul motivațional celebru care îți poate schimba viața în luna aprilie 2024 în funcție de zodia ta

Rac 

Eclipsa de Soare de la începutul săptămânii ar putea anunța schimbări în carieră. Pregătește-te să experimentezi noi trăiri în sfera profesională și să te bucuri de reușite la fiecare pas. Oricât de greu ți-ar fi să iei totul de la capăt, trebuie să te gândești că ești fix în punctul în care ar trebui să fii.

Leu 

Eclipsa de Soare aduce o mare schimbare în viața ta. Nu te opune cursului firesc al lucrurilor, pentru că există posibilitatea să îți pară rău dacă ratezi șanse importante. Profită de fiecare oportunitate ce apare în plan profesional, chiar dacă nu te simți pregătit/ă pentru lucruri noi.

Fecioară 

A venit momentul să preiei frâiele propriei vieți și să te îndrepți spre punctul în care vrei să fii. În această săptămână îți dai seama că este important să alegi cu inima și să o iei de la capăt de câte ori simți că nu îți găsești locul. Fii curajos/oasă!

Ce trebuie să faci ca să fii fericit, în funcție de zodia ta

Balanță 

Deciziile pe care le iei în domeniul investițiilor sunt foarte importante, așa că trebuie să te gândești bine înainte să îți compromiți situația financiară. Ține cont de recomandările specialiștilor, dar ascultă-ți și intuiția, căci numai ea știe cum îți va fi mai bine în viitor.

Scorpion 

În prima zi a săptămânii decizi că vrei să încerci ceva diferit, așa că nu este exclus să îți schimbi rutina și să te bucuri de noi provocări. Curajul tău vine din nevoia de a experimenta și are rădăcini în monotonia prin care treci de ceva vreme.

Săgetător  

O veste mare despre cineva din familie te va agita puțin în primele zile ale săptămânii, mai ales dacă este vorba despre un eveniment la care trebuie să participi. În cele din urmă, te vei liniști și vei face pregătirile necesare, fiindcă nu îți este frică de provocări.

Horoscop special: Venus face conjuncție cu Neptun în 3 aprilie 2024. 3 zodii se vor afla sub influența energiilor divine feminine toată primăvara

Capricorn

Te-ai plictisit de etapa vieții în care te afli și vrei să ajungi cât mai sus, așa că există șansa să faci o schimbare majoră. Pentru a te simți mai bine cu tine, poți începe prin a schimba mediul în care îți petreci mare parte din timp. O renovare a casei ar putea fi un prim pas spre o nouă viață.

Vărsător 

Eclipsa de Soare din 8 aprilie te va ajuta să îți schimbi gândirea și să îmbrățișezi noile oportunități care nu îți fac din prima cu ochiul, scriu astrologii. Trebuie să dai o șansă oricărei idei ce îți vine în minte, căci nu se știe niciodată cum vor evolua lucrurile. Mai bine să greșești și să îți pară rău decât să te întrebi „cum ar fi fost dacă?”.

Pești 

S-ar putea să cauți surse suplimentare de venit, căci ai nevoie de mai mulți bani pentru a-ți urma visul. Nu-ți fie teamă să investești în proiectul în care crezi, oricât de puține șanse ți-ar da cei din jur. Ai grijă totuși să nu iei decizii radicale fără să te documentezi bine înainte.

Zodiac chinezesc lunar aprilie 2024. Puterea și rezistența Dragonului de Lemn înfloresc primăvara. Cinci zodii vor fi ajutate din plin

Leave a Reply