Horoscopul dragostei, săptămâna 8 – 14 aprilie. Magia plutește în aer. Cinci zodii vor lăsa neplăcerile în urmă

Relațiile semnelor zodiacale vor cunoaște noi dimensiuni începând cu 8 aprilie, când eclipsa de Soare în Berbec le dă șansa să lase neplăcerile în urmă, să își amintească de ce sunt împreună, de ce se iubesc și să o ia de la capăt. În toate cele șapte zile, nativii se vor axa pe armonia căminului și vor începe să lucreze inclusiv la relația cu sinele. Mulți vor conștientiza că este important să își înțeleagă emoțiile înainte de a se raporta la simțirile celorlalți.

Apoi, Luna se mută, pe rând, în Taur, Gemeni și Rac, ajutând perechile de îndrăgostiți să facă o călătorie prin toate dimensiunile vieții în doi. Așa vor observa cum reacționează în fața provocărilor când se află unul lângă celălalt și vor descoperi care sunt capitolele la care au nevoie de îmbunătățiri.

În ultimele zile ale săptămânii, îndrăgostiții zodiacului vor face planuri de viitor, iar cei singuri vor fi mult mai optimiști, căci se vor simți tot mai aproape de momentul întâlnirii cu jumătatea.

Citatul motivațional celebru care îți poate schimba viața în luna aprilie 2024 în funcție de zodia ta

Berbec 

Săptămâna aceasta îți oferă un amestec de pasiune și stabilitate, ceea ce înseamnă că vei îmbina clipele de entuziasm cu momentele de relaxare. Altfel spus, vei înțelege cât de important este să îți cunoști partenerul/a în mai multe ipostaze și să îți dai seama dacă sunteți compatibili.

Taur 

Începând cu această săptămână, o să îți înțelegi mai ușor nevoile și dorințele pentru că vei învăța să îți asculți inima și să te interesezi ce are de spus. Dacă înainte erai împotriva experiențelor noi, acum îți vei dori să încerci și alte lucruri alături de jumătatea ta.

Gemeni

În aceste zile, vei simți că urci în vârf și apoi te prăbușești brusc și amețitor într-un roller coaster care îți oferă senzații tari în iubire. Nu lăsa magia să se risipească odată cu finalul săptămânii! Astrele te sfătuiesc să fii atent/ă la preferințele partenerului/ei și să ții cont de ele și pe viitor.

Ce trebuie să faci ca să fii fericit, în funcție de zodia ta

Rac 

Dragostea este prioritatea numărul 1 în această săptămână, așa că vei face tot ce ține de tine pentru a-ți îmbunătăți relația cu sufletul pereche. Dacă știi când să lași de la tine, lucrurile vor evolua frumos, ajungând tot mai aproape de o posibilă căsătorie.

Leu 

Eclipsa de Soare de la începutul săptămânii te va face să experimentezi o altă față a dragostei. Vei vedea că lucrurile pot fi și altfel față de cum le știai tu până acum și că o relație nu se bazează doar pe ajutorul oferit reciproc.

Fecioară 

Această săptămână te va ajuta să îți descoperi adevăratele nevoi în dragoste și poate duce inclusiv la o despărțire. S-ar putea să îți dai seama că persoana de lângă tine nu îți poate oferi ce îți trebuie ție. O vei lua de la capăt fără probleme dacă ajungi să te iubești așa cum meriți.

Horoscop special: Venus face conjuncție cu Neptun în 3 aprilie 2024. 3 zodii se vor afla sub influența energiilor divine feminine toată primăvara

Balanță 

Universul te va ajuta să te bucuri de o conexiune profundă în această săptămână, așa că ai face bine să profiți din plin de tot ce se întâmplă. Așteptai de multă vreme să simți iubirea adevărată? Atunci nu rata șansa vieții tale!

Scorpion 

Introspecția își va face loc în viața ta amoroasă, fiindcă vrei să descoperi ce nevoi ascunse are sufletul tău. Doar dacă le afli și i le comunici partenerului/ei, lucrurile vor evolua. În caz contrar, frustrările își vor spune cuvântul și certurile vor deveni norma până la finalul săptămânii.

Săgetător 

Vrei să încerci tot felul de activități noi pentru a reaprinde flacăra dintre tine și partener/ă. În această săptămână chiar îți va reuși ce ți-ai propus, mai ales că mult așteptata eclipsă de Soare în Berbec promite noi începuturi în iubire.

Zodiac chinezesc lunar aprilie 2024. Puterea și rezistența Dragonului de Lemn înfloresc primăvara. Cinci zodii vor fi ajutate din plin

Capricorn 

Dacă ai de luat decizii importante cu privire la relația ta, amintește-ți că Mercur este încă retrograd. Energiile sale te pot împinge să greșești, așa că trebuie să aștepți până trece agitația acestei perioade. Încearcă să discuți deschis cu iubitul/a, dar nu-i promite marea cu sarea dacă nu ești sigur/ă pe ceea ce simți.

Vărsător 

Dacă ești singur/ă, ai toate șansele să întâlnești pe cineva care îți împărtășește gândurile și sentimentele, scrie DivaHair. În aceste zile, puteți pune bazele unei relații frumoase, având în vedere că evenimentele astrale ale săptămânii susțin noile începuturi.

Pești 

Ai șanse mari să găsești pe cineva care rezonează profund cu sufletul tău. Este o săptămână perfectă pentru înfiriparea unei povești de iubire cu sare și piper. Nu-ți fie teamă să încerci lucruri noi în compania unei persoane care îți stârnește curiozitatea.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie. Astrele aduc energiile unui nou început. O nouă șansă la fericire

Leave a Reply