Horoscop zilnic 11 februarie. Se simt influențele noului an chinezesc, ce zodii trebuie să fie atente

Berbec

Luna formează, astăzi, un aspect strâns cu Saturn, în tranzit prin sectorul asociat subconștientului, framântarilor interioare și trecutului. S-ar putea să stai mai retrasă, să-ți păstrezi gândurile pentru tine, mai ales dacă te simți nesigură într-o relație.

Taur

Posibil, astăzi, să construiești un plan de viitor, și deși Luna formează un aspect strâns cu Saturn, seniorul karmei, și simți un blocaj, vei găsi cele mai bune soluții pe termen lung, care îți pot aduce stabilitate într-o activitate profesională. În planul sentimental este posibil să îți dorești o apropiere față de cineva din anturaj.

Gemeni

Deși astăzi este o zi liberă, gândurile tale se îndreaptă către activitățile profesionale, mai ales că ai planuri să-ți îmbunătățești situația financiară. Trebuie să te organizezi mult mai bine și să treci la acțiune. În planul sentimental este posibil să intervină discuții în contradictoriu cu partenerul de cuplu din cauza unor principii diferite.

Rac

Luna și Saturn formează, astăzi, un aspect strâns în casa principiilor și credințelor și este posibil să insiști pe o idee, să nu ții cont de opinia partenerului. Pe de altă parte, contextul zilei anunță și o surpriză plăcută de la un prieten. S-ar putea să primești neașteptat o invitație să ieși în oraș.

Leu

Posibil unele evenimente, care s-au desfășurat în această săptămână, în planul profesional, să te fi afectat la nivel emoțional și să ai nevoie să discuți cu cineva despre aceste trăiri profunde. Vei găsi persoana potrivită într-o colegă, care îți explică și te ajută să treci mult mai ușor peste frământările interioare de care ai parte.

Fecioară

Posibil, astăzi, să ai unele discuții serioase cu partenerul de cuplu. Nu este exclus faptul să-ți fie testată relația și să întâmpini unele blocaje, să simți presiune, însă toate testele, pe care Saturn le aplică relației de cuplu, au rolul să întărească relația și să aducă mai multă stabilitate.

Balanță

Astăzi este posibil să analizezi niște evenimente întâmplate la serviciu și cauți să faci un plan de organizare al sarcinilor. Acasă, ești foarte activă în treburile gospodărești și îi mobilizezi și pe cei de lângă tine să te ajute, astfel încât să aveți o după-amiază de relaxare.

Scorpion

Astăzi este o zi favorabilă relaxării, distracției și petrecerii timpului cu partenerul sau prietenii, să-ți valorifici o pasiune. Dacă ești singură și vrei să cucerești pe cineva, cauți să-ți exprimi sentimentele sau îți copleșești partenerul de cuplu cu grijă și atenție.

Săgetător

Astăzi ești dedicată familiei, casei, faci o vizită părinților sau organizezi o întâlnire cu familia. Și-n planul sentimental pot să apară unele evenimente neașteptate, datorită unui aspect armonios, care se formează între Lună și Uranus, planeta imprevizibilului.

Capricorn

Astăzi, găsești forța interioară să identifici cauzele unor nemulțumiri sau probleme apătute în ultima perioadă. De asemenea, decizi să-ți cenzurezi sentimentele și să nu le mai arăți oamenilor ce simți, pentru că devii vulnerabilă.

Vărsător

Astăzi este o zi favorabilă pregătirii unui plan financiar. Decizi să începi să pui deoparte bani pentru vacanță. Cauți și soluții de suplimentare a veniturilor, mai ales că ai multe idei originale de a face bani. Ar trebui să începi să le aplici.

Pești

Astăzi, Luna și Saturn se află în legătură strânsă în casa personalității și este posibil să simți nevoia să stai izolată, să fii distantă cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care interacționezi. Ai parte de trăiri profunde, dar încerci să-ți reprimi emoțiile.

 

Leave a Reply