Horoscop special: Venus face conjuncție cu Neptun în 3 aprilie 2024. 3 zodii se vor afla sub influența energiilor divine feminine toată primăvara

Venus cea romantică se aliniază cu Neptun cel creativ, creând un frumos flux de energie! Venus și Neptun uniți în Pești pot să ne facă să ne simțim extrasensibili și senzuali. S-ar putea să ne simțim mai conectați la partea noastră feminină sau mai în contact cu ceea ce ne aduce plăcere. Venus și Neptun sunt, de asemenea, o energie extrem de creativă, deci putem folosi această aliniere pentru a aduce mai multă inspirație creativă în viețile noastre.

Astfel, uniunea din 3 aprilie 2024 dintre seducătoarea Venus și visătorul Neptun în intuitivii Pești, deblochează energia divină feminină pentru mai multe semne zodiacale. Această energie ne ajută să atragem în loc să urmărim; să primim în loc să dăm; să creăm în loc să distrugem.

Deși conjuncția are loc într-o singură zi, energia sa va răzbate pe tot parcursul primăverii. Află care sunt cele trei semne zodiacale care vor simți pe deplin beneficiile acestui eveniment senzual și cum se va manifesta în viețile lor.

Horoscopul săptămânii 1-7 aprilie. Mercur retrograd aduce haos în viața de zi cu zi. Cinci zodii vor găsi puterea de a depăși situațiile dificile

Leu

Natura divină feminină a Leului este exprimată printr-o senzualitate fierbinte căreia îi este imposibil să reziști. Conjuncția Venus-Neptun va face ca Leul să fie și mai pasional, mai deschis și mai fierbinte ca niciodată. Culorile lor distinctive – roșu și auriu – pot ajuta Leul să atragă atenția, să stabilească regulile și să frângă inimile. Întâlnirile fizice fierbinți sunt asociate cu această conjuncție, deci este momentul perfect pentru acest semn zodiacal să dea frâu liber laturii sale senzuale. Primăvara se anunță fierbinte și senzuală pentru Leu – în cel mai bun mod posibil.

Horoscopul dragostei, săptămâna 1-7 aprilie. Influența lui Venus le va face și pe cele mai rele bestii să devină iepurași roz. Trei zodii își pot găsi iubirea mult visată

Fecioară

Fecioara orientată către serviciu se va bucura să fie servită în timpul conjuncției Venus-Neptun. Precis în ceea ce îi place și ce nu, acest semn zodiacal nu doar că va cere exact ceea ce își dorește – ci îl vor și obține și se vor bucura din de el. Natura terestră a Fecioarei va face ca admiratorii să sară prin cercuri pentru a câștiga atenția lor, scrie SfatulParintilor. O vizită la spa va face ca natura senzuală a acestui semn să iasă la suprafață. Masajele, pedichiura și tratamentele faciale ar trebui să devină parte din rutina de primăvară a Fecioarei. Aceste sesiuni de răsfăț vor stimula mintea strălucitoare a acestui semn zodiacal, dând naștere la tot, de la cărți la cântece, la formule matematice.

Pești

Conjuncția Venus-Neptun evidențiază frumusețea și misterul Peștilor în această primăvară. Acest semn zodiacal poate folosi ochii lor pentru a seduce și captiva victimele. Primăvara este momentul ideal pentru acest semn zodiacal să meargă la audiții, interviuri de angajare și castinguri. Deși acestei zodii nu îi place autopromovarea, nu va avea probleme să capteze atenția. Viziunile lor puternice vor fi dublate, ajutându-i să fie în locul potrivit, la momentul potrivit. Găsirea iubirii, banilor și oportunităților va fi la fel de naturală ca și respirația pentru Pești, pe tot parcursul sezonului de primăvară.

Ce trebuie să faci ca să fii fericit, în funcție de zodia ta

Leave a Reply