Horoscop 9 februarie: zodia care primește un câștig important dintr-o sursă neașteptată

Berbec

Ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni va fi destul de încărcată. Ai multe sarcini în lucru iar pentru unele mai vechi nu ai reușit să te încadrezi în termenul-limită. Drept urmare, te așteaptă un șir de reproșuri și întrebări, urmat cel mai probabil de o mustrare din partea șefilor!

Taur

Nu e exclus ca astăzi să primești un câștig important dintr-o sursă neașteptată. Poate fi vorba de o tombolă ori de o recompensă acordată pentru munca depusă. În tot cazul, va reprezenta pentru tine încă un motiv în plus ca să profiți de această zi excelentă!

Gemeni

Te vei implica astăzi într-un conflict major cu o persoană pe care abia ce ai cunoscut-o.

Aveți personalități complet diferite și pare că nu reușiți să vă înțelegeți nici la cele mai elementare chestiuni. Nu e exclus ca situația să degenereze complet și să ajungeți chiar la gesturi de violență!

Rac

Încearcă să privești cu optimism către ziua de mâine, chiar dacă momentan situația nu pare deloc roz! Atât timp cât vei continua să îți faci treaba, niciun superior nu te va lua la rost! În ceea ce îi privește pe colegii tăi, e evident că nu o să poți niciodată să îi mulțumești pe toți așa că nici măcar nu merită să încerci acest lucru!

Leu

De dimineață o să începi un proiect nou care îți va consuma mult din timpul tău liber, dar și din resursele tale financiare.

Totuși, rezultatul final va fi cu adevărat deosebit și va merita toate compromisurile care momentan îți par tot mai greu de realizat! 

Fecioară

Ascultă de sfaturile persoanelor care au mai multă experiență decât tine! În ceea ce privește locul de muncă, poți spune că ești încă la nivelul unui novice, așa că trebuie să fii mult mai modest/ă și mai rezervat/ă! Pe seară, un telefon primit la o oră nepotrivită te va scoate din zona de confort și te va forța să îți părăsești domiciliul în grabă!

Balanță

O rudă apropiată trece printr-o perioadă mai dificilă și are nevoie de tine ca să revină pe linia de plutire! Din fericire, ești din nou alături de ea și reușești să îi oferi câteva sfaturi prețioase la momentul potrivit! Nu-i de mirare că ai atâția prieteni, ești extrem de altruist/ă!

Scorpion

Vei descoperi astăzi că partenerul tău nu a fost complet sincer cu tine.

Practic, ai crezut permanent în spusele sale fără să faci o minimă verificare iar acum ai de suferit din cauza acestui aspect. Învață ceva din această experiență dacă nu vrei să fii din nou dus/ă de nas!

Săgetător

Ești tot mai obosit/ă și nu reușești să te odihnești așa cum ar trebui! Chiar dacă nu obișnuiești să dormi după-masă, o să constați că, făcând acest lucru, o să îți revii mult mai repede și toate sarcinile îți vor părea mai ușor de rezolvat!

Capricorn

În afara banilor, locul tău de muncă nu îți produce nicio satisfacție? Trebuie să îți cauți rapid altceva pentru că viață înseamnă mult mai mult decât o împlinire din punct de vedere material! Caută ceva care să îți acorde o mai mare libertate de mișcare și în care să te simți cu adevărat respectat/ă!

Vărsător

Petreci foarte mult timp în fața monitorului, televizorului sau a tabletei? Din această cauză, te confrunți cu dureri tot mai dese de cap și uneori, simți că amețești.

Trebuie să înveți să te reintegrezi cu natura și să te bucuri de micile plăceri ale vieții!

Pești

Prima parte a acestei zile va fi destul de agitată pentru tine, dar din fericire nu ai nimic important programat până în masa de prânz. După acest moment o să te simți mult mai liniștit/ă și o să te poți concentra cu adevărat pe lucrurile care sunt cu adevărat important/e!

SURSĂ: eva.ro

Leave a Reply