Handsfree de copiat, cea mai ieftina solutie disponibila

Este perioada aceea din an in care studentii se afla in plina sesiune. Unii dintre ei au invatat pe parcursul anului, iar acum se simt pregatiti. Altii prefera sa invete acum, in cele doua luni de examene intreaga materie. Dar indiferent daca s-au pregatit din timp sau invata acum alimentati de cafea si energizante, toti studentii se lovesc de aceea problema, cea a profesorilor exigenti, a examenelor care sunt programate prea apropiat si a stresului impus.

De aceea, multi prefera sa isi achizitioneze un handsfree de copiat, pe care sa il foloseasca pentru a promova examenele pentru care nu au timp sa se pregateasca. Un astfel de dispozitiv este compus dintr-un fir foarte lung, care are intr-un capat o mufa de 3,5 mm care se conecteaza la un telefon mobil, iar celalalt capat este in esenta un colier care amplifica semnalul audio si care il transmite la o casca japoneza. Aceasta microcasca se introduce in canalul auditiv, ea avand dimensiuni foarte mici si fiind vopsita in culoarea pielii este de-a dreptul invizibila.

Acestea, spre deosebire de cele care se amplaseza direct pe timpan, nu pot afecta auzul. Casca japoneza nu poate fi impinsa pana in timpan, dar se pozitioneaza atat de bine in ureche incat nu poate fi observata din afara. Desi casca nu poate fi observata din afara, este foarte important sa aveti grija cum pozitionati un astfel de handsfree de copiat, pentru a nu cadea prada ochilor vigilenti ai supraveghetorilor. Daca purtati o camasa de culoare inchisa, dintr-un material opac, iar pe deasupra un sacou atunci nu trebuie sa va faceti griji pentru ca acel colier va deveni de-a dreptul invizibil pe sub haine. Sugestia este sa nu purtati haine foarte mulate.

Desigur, pe piata actuala din Romania exista dispozitive si mai avansate prin care puteti trisa la un examen sau prin care puteti obtine reportajul pe care il doriti. Acest tip de instrument de copiat este cea mai ieftina varianta disponibila pe piata care include casca revolutionara japoneza. Orice dispozitiv ati alege sa folositi, nu uitati niciodata sa fiti discreti si sa il utilizati cu raspundere.

Leave a Reply