Greșeala pe care o fac mai toate gospodinele. Evită să mai lași tigăile în cuptor!

De fapt, principalul motiv pentru care ar trebui să scoți imediat oalele și tigăile din cuptorul de aragaz este designul și îngrijirea acestuia. Amintește-ți că, cuptorul cooker top este proiectat astfel încât căldura din interior să fie distribuită uniform în tot cuptorul, motiv pentru care trebuie să ai grijă la căptușeala pereților.

Atunci când introduci elemente care nu au nicio legătură cu funcția sa, singurul lucru pe care îl provoci este că există deteriorări ale interiorului, cum ar fi zgârieturi, frecare, lovituri și deformări în zonă, astfel încât cuptorul poate fi afectat în funcționalitatea sa. Pentru a evita acest lucru ar trebui să eviți următoarele acțiuni:

Nu depozita oale și tigăi, mai ales dacă le folosești zilnic, deoarece acest lucru poate afecta chiar și ușa cuptorului, deoarece aceasta își pierde setarea din fabrică. Potrivit Mui Kitchen, acest lucru poate provoca scurgeri de căldură și de gaz.Nu pune înăuntru ustensile de plastic, acest lucru poate afecta funcționalitatea acestora, deoarece se pot topi, pot deveni flexibile și pot chiar elibera unele substanțe chimice nesănătoase.Nu păstra hârtia sau a cartonul în interior, mai ales pentru că riști să ia foc.În cele din urmă, ar trebui să eviți să căptușești interiorul cuptorului cu folie de aluminiu. Această practică este foarte frecventă pentru a preveni acumularea de murdărie, dar, de asemenea, deteriorează cuptorul.

SURSA

Leave a Reply