Gabriela Firea: „Vom lupta până la capăt pentru ca în 9 Iunie să schimbăm actualul model administrativ din toată Capitala”

„Echipe trainice se construiesc alături de oameni care au valori și credințe asemănătoare. O felicit pe colega mea, deputata Rodica Nassar pentru realegerea în funcția de președinte al organizației PSD Sector 2.

Am participat la conferința de alegeri a echipei de conducere a organizației social-democrate din sectorul 2, împreună cu prefectul Capitalei și candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, deputatul Dan Cristian Popescu și Alexandru Hazem Kansou, secretarul executiv PSD București. I-am asigurat pe colegii social-democrați din Sectorul 2 că vom lupta până la capăt pentru ca în 9 Iunie să schimbăm actualul model administrativ din toată Capitala. Avem același obiectiv, pentru că am suferit cu toții în ultimii patru ani din cauza lipsei de implicare a actualilor primari. Le urez succes în alegeri medicului Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei și lui Rareș Hopincă, candidatul nostru la Primăria Sectorului 2. Capitala țării, orașul în care trăim și muncim aproape 4 milioane de oameni, trebuie să concureze cu celelalte capitale europene și orașe moderne. În Parlamentul European, voi lupta pentru fonduri europene atât de necesare creșterii calității vieții oamenilor în țară și în București”, a transmis Gabriela Firea.

 

Leave a Reply