Furtuna din Capitală, folosită de Piedone în campanie: edilul a ieșit la tăiat de copaci. Acuzații în rafală la adresa lui Nicușor Dan VIDEO

“In sectorul 4, 38 de arbori cazuri. 21 de cazuri au fost rezolvate, 12 lucram in continuare pana le remedim. Pague – au cazut pe masini, a cazut pe casa unui om.

“Caracatița Piedone”. Edilul din Sectorul 5 și-a angajat toată familia, prieteni și foști colaborători în primărie

Tot ce este uscat, jos. Sa vina Nicusor sa ma amendeze, spunea ca sunt grobian, dar tu, care periclitezi? A inceput sa umble pe sub tevi, tevile le-a adus Firea. Acum ce face? Se lauda cu realizarile lui Firea?

Cristian Popescu Piedone: “Îmi pare rău că nu am șase copii să-i pun candidați la toate sectoarele”

Avem peste 7000 de avize cu peste 9000 de arbori care trebuie toaletați și defrișați. În trei ani, de la PMB nu s-au dat decât 38 de avize și numai în curțile școlilor. Ne preocupă siguranța tuturor… Cine răspunde? 

Rugamintea mea: rog respectuos dupa ce indepartam pericolul de aici toata strada dintr-un capat in altul indiferent de pericol”, a spus Piedone. 

Citește și Piedone e generos în campanie electorală. Edilul, surprins când dă bani unui călugăr, într-o piață din Capitală: cu ce sfânt se compară VIDEO

Leave a Reply