Fostă purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale din Jandarmerie, prinsă cu droguri, la un control în trafic

Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Andreea Cătălina Bumbac a fost prinsă de poliţişti când avea în geantă mai multe pliculeţe cu un praf alb, însă a susţinut că acestea i-ar fi fost date de o prietenă, pentru a le ţine, scrie sursazilei.

DROGURI pentru VIP-uri, varianta 2023: Vedetele din România, prinse în beția cu alcool și canabis – Isprăvile jurnalistului Munteanu, „uitate” de procurori

Reprezentanții Jandarmeiei au confirmat incidentul. ”Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanţe susceptibile a fi interzise la deţinere. Menţionăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Cazul a fost preluat de reprezentanţii B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor. ”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Române.

Lovitură pentru Dorian Popa: pozitiv la consumul de canabis. Ce arată rezultatul toxicologic hef FOA, mesaj neașteptat pentru admiratorii săi după ce a fost prins drogat de Poliție – Ce a recunoscut Florin Scripcă

Leave a Reply