Fiul unui influent milionar iordanian din Craiova, printre agresorii care au bătut bestial un gardian de penitenciar. Tânărul ar fi părăsit țara

Numele lui Laith Bakri, fiului unui cunoscut om de afacere iordanian din Craiova, apare în dosarul deschis după scandalul din club. Acesta, împreună cu alți indivizi, foști deținuți, i-au bătut bestial pe un luptător din cadrul trupelor de intervenție rapidă de la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova și pe prietenul acestuia. Scandalul ar fi izbucnit din cauza dedicațiilor muzicale.

 

Frații Bakri dețin nenumărate firme în toată zona Olteniei, iar tatăl agresorului ar fi fost apropiat al autorităților locale din județ și chiar a luat parte la nunțile importante, precum cea a primarului Lia Olguța Vasilescu.

 

Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, Laith Bakri ar fi una dintre persoanele date în consemn la frontieră, dar ar fi părăsit deja țara printr-un punct de trecere din sudul județului Dolj.

 

Ceiilalți participanți la scandal sunt foști deținuți ai Penitenciarului de Maximă Siguranță din Craiova, între care și Iulian Florin Siclitaru, fratele unei judecătoare din oraș. Acesta a fost condamnat la 3 ani de detenție după ce, în 2013, a condus drogat și a ucis doi tineri. În ciuda faptei comise, criminalul a fost eliberat condiționat.

VEZI Toate detaliile despre scandal:

Luptător de la Penitenciarul Craiova, bătut cu bestialitate într-un club, de foști deținuți! Bărbatul a fost lăsat zăcând pe asfalt

Leave a Reply