Exercitii fizice de facut acasa

Daca nu va simtiti inca indeajuns de increzatori sa mergeti la sala, sau daca pur si simplu nu aveti timp, atunci va veti bucura sa aflati ca exista suite intregi de exercitii benefice pe care puteti sa le faceti acasa si sa scapati de kilogramele in plus. Exercitiile fizice care folosesc greutatea corpului, clasicele flotari, genoflexiuni, etc. va pot ajuta in timp sa va tonifiati musculatura, iar combinate cu un regim hipocaloric, sa topiti kilogramele in plus. Desigur, cele mai indicate exercitii fizice pe care puteti sa le faceti acasa sunt cele care folosesc greutati. Puteti sa va achizitionati un set de haltere sau gantere destul de usor de la magazinele de profil si sa incercati diferite exercitii fizice acasa.

Pentru a fi siguri ca topiti kilogramele, dar si dezvoltati masa musculara in acelasi timp este indicat sa aveti un workout intens, care sa va solicite corpul puternic. Desigur, pentru un incepator poate fi de-a dreptul extenuant un astfel de antrenament, dar va fi extrem de util pe viitor. Pentru a scapa de kilogramele in plus, trebuie sa desfasurati un antrenament al tuturor grupelor mari de muschi, folosind greutati si evitand pauzele foarte mari intre serii.

Spre exemplu, puteti incepe cu un set de gantere pe care il tineti la piept si sa faceti un set de 10 genoflexiuni, imediat dupa a 10 genoflexiune, incepeti sa flexati ganterele cu ajutorul bicepsului respectand acelasi numar de 10 repetari. La ultima repetare, aplecati-va usor in fata si ridicati doar din brate ganterele, dupa ce finalizati si aceasta noua serie, puneti ganterele jos si ridicati-le pana la nivelul soldurilor, apoi a umerilor, punandu-le de fiecare data jos pe pamant dupa o repetare. La a cincea repetare, puneti ganterele pe umeri si finalizati cu 10 genoflexiuni.

Trebuie mentionat ca intre aceste exercitii nu se face pauza! La inceput porniti cu greutati mici, iar pe parcurs, dupa fiecare serie incercati sa adaugati cat mai multe talere pe gantere pentru a creste efortul. Patru serii cu greutati din ce in ce mai mari sunt indeajuns pentru a face un efort maxim si pentru a forta corpul sa consume din tesutul adipos. Acum ca puteti sa achizitionati greutati online si ca puteti gasi seturi incredibile de exercitii peste tot pe internet, nu mai exista scuza sa nu incepeti sa topiti kilogramele in plus!

Leave a Reply