Doliu uriaș în lumea fotbalului – Antrenorul a fost informat în timpul meciului că secundul său a murit

Erick Rodriguez, 49 de ani, secundul lui Claudio Vivas la naționala Costa Ricăi, a început să se simtă rău în cursul zborului spre Croația și a fost internat la Amsterdam, unde a decedat marți, în timp ce ”Los Ticos” disputau un amical cu reprezentativa Emiratelor Arabe Unite (1-4). „Am aflat în prima repriză”, a dezvăluit Vivas, citat de realitateasportiva.net.

„Am aflat în prima repriză că mi-a murit secundul. Am încercat să fiu cât mai profesionist în a doua parte, pentru că trebuia să terminăm jocul. Erick Rodriguez mi-a fost un foarte bun prieten. Acestea sunt lucruri cu care cineva trebuie să se confrunte în viață, dar a fost ceva foarte trist și nefericit. Totul s-a întâmplat în mai puțin de 72 de ore” a dezvăluit selecționerul Claudio Vivas.

Erick Rodriguez, 49 de ani, a început să se simtă rău în timpul zborului de la Newcastle, unde „Los Ticos” întâlniseră Arabia Saudită (3-1), la Zagreb. Astfel că, în timpul escalei făcute la Amsterdam, s-a decis transportarea lui la o clinică locală, pentru o evaluare medicală amănunțită. Cu el a rămas și un reprezentant al Federației.

 

Leave a Reply