Produsul de detoxifiere bazat pe repornirea proceselor naturale

Sunteti gata sa va simtiti tanara? Sa experimentati libertatea mintii si a corpului dumneavoastra lucrand in armonie? Nu sunteti singura. Pe masura ce imbatranim si datorita factorilor externi, expresia sau activitatea genelor noastre se schimba iar aceasta poate afecta capacitatea noastra de a ne simti tineri.
Age Loc este o combinatie extraordinara de ingrediente naturale selectate cu ajutorul platformei care lucreaza prin activarea acelor grupuri de gene responsabile cu productia de energie celulara, eliminarea toxinelor de la nivel celular si regenerarea celulara.
Este primul produs de detoxifiere care se bazeaza pe repornirea proceselor naturale ale organismului de eliminare a reziduurilor din fiecare celula.
Produsul este structurat in doua componente sinergice: ageloc R2 day si ageloc R2 night.
Consumat seara, ageloc R2 night stimuleaza procesele de curatare  si regenerare celulara, ajutandu-va sa incepeti fiecare zi simtindu-va revigorati.
Consumat dimineata, ageloc R2 day optimizeaza productia de energie celulara prin stimularea activitatii mitocondriale, pentru a va ajuta sa va reincarcati cu energie si sa fiti in control pentru o noua zi.

Leave a Reply