Cum m-am gandit sa-mi petrec vara

In aceasta vara, vreau ca absolut tot ce-mi propun sa se si adevereasca. Spre deosebire de anii trecuti, vara aceasta vreau sa fie diferita si sa pot sa-mi realizez absolut toate planurile de vacanta pe care mi le-am facut. Mi-ar placea extrem de mult sa plec undeva la munte cu toti prietenii mei, iar pe drum sa putem comunica prin statii radio cb si sa facem glume la care sa radem cu totii.

Odata ajunsi acolo, sper sa putem gasi o cabana frumoasa, asezata langa padure, care sa aiba o curte atat de mare incat sa putem face gratare si sa jucam fotbal in acelasi timp. Cel mai important lucru este ca vremea sa fie destul de frumoasa incat sa nu ne faca probleme si sa ne permita sa stam cat mai mult pe afara ca sa ne bucuram de natura.

In acelasi timp, as vrea ca la sfarsitul verii sa pot ajunge si la mare. De ce tocmai la sfarsitul verii? Pentru ca vreau sa evit aglomeratia din iulie si din august, perioada in care toata lumea isi ia concediu si se inghesuie pe una din plajele noastre. Nu mi-ar placea sa plec in alta tara deoarece pe plajele din Romania ma simt cel mai bine.

Din punctul meu de vedere, soarele are aceeasi intensitate si la inceput de septembrie, apa este la fel de calda, iar porumbul fiert de pe plaja este la fel de bun. Sper doar sa gasesc resursele financiare necesare prin care sa ma pot deplasa in aceste locuri, iar vremea sa fie destul de frumoasa incat sa nu-mi strice planurile. Tu ce fel de planuri ti-ai facut pentru aceasta vara?

Leave a Reply