Cum nu se face o nunta

Am fost la prea multe sa nu observ cum dragutii miri se gandesc la tot felul de detalii, dupa parerea mea, inutile. O sa intelegeti daca cititi aceste randuri, si postarile viitoare, ca nu inimioarele si baloanele colorate fac o nunta de neuitat ci mirii sunt unicii responsabili care fac o nunta reusita: ei trebuie sa se simta ca un rege si o regina, sa zambeasca (la aparatul foto, bineinteles) si sa ii binedispuna pe invitati, dandu-le la toti atentie.

Iata deci lista mea, cum nu se face o nunta.

Sfaturi pentru amandoi: nu va stresati cu pregatirile de nunta cu un an inainte. Dupa ce s-a stabilit la restaurant data nuntii, faceti o agenda cu un desfasurator al momentelor si sarcinilor pe care fiecare din voi trebuie sa le indeplineasca sau realizeze.

Pentru detalii (liste, invitatii, staff, haine de miri va trebuie maxim 3 luni), nu va chinuiti cu invitatii prea sofisticate sau cu scris prea mic.

Ideal ar fi sa faceti ceva voi, personalizat, cu o poza de-a voastra si un text scurt si haios. Ca de citate si juraminte ne-am cam saturat toti.

Leave a Reply