Cum dădea ordine generalul Dumbravă. Înregistrare-bombă! Gașca lui Coldea, demascată de Realitatea PLUS

TRĂILĂ: Bun, deci eu vă repet. Prioritatea dumneavoastră numărul 1 … sunt plata de prejudicii. Noi mergem înainte, adică nu am o problemă legată nici de domnii de care am vorbit și așa. Dacă obținem ceea ce ne interesează, o soluție care pe dumneavoastră să vă avantajeze la maxim. La instanță, mă refer. Eu mâine am o ședință iarăși cu dumnealui și o să mai stăm de vorbă și pe alte dosare și despre dumneavoastră. Eu mâine mă văd cu el și o să mai discutăm o dată. I-am dat un mesaj că a vorbit cineva cu dumneavoastră…

HIDEG: Cu mine?

TRĂILĂ: Cu dumneata. A dat un mesaj sau ceva de genul ăsta…

HIDEG: A fost acum înainte să, că am venit mai devreme, și mi-a zis „vino mai devreme” dacă e, acolo, aici la restaurant, la terasă, ce e asta. Și a zis „vino un pic mai devreme, eram prin oraș, că vreau să îți zic ceva. ”Că a vorbit și era un pic supărat, într-adevăr, că nu reușim să plătim prejudiciul, vă dați seama…și dacă n-am plătit nici aicea la… (neinteligibil)TRĂILĂ: Nu știu, eu v-am spus cam care e situația și direcția domnului general și e destul de categorică. E o persoană mai dintr-o bucată și care e obișnuit să dea dispoziții din ce m am prins eu și ele trebuie executate. Cam așa stăteau lucrurile. Cel mai tare e șef toată viața.

HIDEG: Astăzi îmi dă dispoziție…ma excuta?

TRĂILĂ: Nu, nu. Dispozițiile sa fie executate. Nu… (neinteligibil)… ce simpatic sunteți.

HIDEG: Eu am înțeles ca v-a zis să mă lăsați în pace ca n-am rezolvat.

TRĂILĂ: Da, dar e… așa cum v-am spus. E un om care e dintr-o bucată și așa e învățat. Structurile militare sunt pe genul ăsta de regulă.

HIDEG: Nu cred că puteam să nimeresc o perioadă atât de proastă și… (neinteligibil) am o casă de vânzare și nu o cumpără nimeni de peste un an. Am conturile blocate, am și acolo o proprietate (neinteligibil). Fac niște eforturi speciale. Ăștia mă mint că vin și cred că m-au încurcat. 

Denunțătorul lui Florian Coldea, înregistrarea prin care îl demască: “Șeful mare, supremul nostru” – VIDEO

Leave a Reply