Cu cine se iubește fiul lui Ion Țiriac. Apariție de senzație alături de iubita sa

Relația discretă dintre Alexandru Ion Țiriac și partenera sa

Alexandru Ion Țiriac, care este fiul cel mare al lui Ion Țiriac, a fost adesea văzut la meciurile Soranei Cîrstea, susținând-o din tribune. În ciuda diferenței de vârstă de 13 ani – Sorana având 34 de ani și Alexandru 47 – cei doi par să aibă o relație solidă și armonioasă. Aceasta este prima imagine publică în care cei doi apar împreună, arătându-și afecțiunea unul față de celălalt.

Fotografia a fost realizată în cadrul unui eveniment din București, unde Alexandru și Sorana au fost prezenți. În imagine, cei doi sunt îmbrățișați, radiind de fericire. La eveniment, Alexandru Ion Țiriac a fost însoțit și de unul dintre fiii săi din căsătoria anterioară cu Ileana Lazariuc. Alexandru și Ileana au fost căsătoriți timp de opt ani și au împreună doi copii, Alexandru și Nicholas Noah.

Despre Ion Țiriac și fosta soție

Miliardarul Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu fosta handbalistă Erika Braedt. Relația lor a început când Erika avea 19 ani și Ion 24, dar s-a stins treptat din cauza programelor lor încărcate și a drumurilor frecvente ale lui Țiriac pentru turnee de tenis. „Relația noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat”, a explicat Erika într-un interviu.

 

Leave a Reply