Cremele de ochi antirid – Eficiente sau nu?

Cremele antirid au nascut foarte multe convergente in lumea cosmetica. Pentru a veni in sprijinul consumatorilor, cercetatorii din domeniu considera ca aceste creme si tratamente antirid devin eficiente in timp, contribuind la imbunatatirea calitatii tenului. Tot ei ne asigura ca acestea nu vor sterge definitiv ridurile de pe chip, ci doar vor preveni aparitia acestora sau vor reduce intensitatea celor deja existente.
Disparitia ridurilor tine atat de calitatea cremei sau tratamentului antirid folosit, cat si de tipul de ten. Astfel, pentru persoanele cu ten sensibil sau care sufera de acnee, exista creme antirid care pot rezolva si aceste probleme. Tenului sensibil i se potriveste o crema antirid bogata in vitamina C, tenului uscat i se recomanda o crema antirid pe baza de acizi de fructe, in timp ce tenului gras creme pe baza de vitamina A.
Un alt element de care trebuie tinut cont in alegerea cremei antirid este cauza aparitiei ridurilor. Acestea pot fi declansate de stationarea prelungita la soare sau cauzate de expresia fetei. In ambele cazuri trebuie sa luati legatura cu un dermatolog care sa va consilieze in alegerea tratamentului cel mai potrivit.
Ingredientele pe care le contine o crema antirid contribuie si ele la eficienta rezultatelor. Exista persoane care s-au obisnuit sa foloseasca aceleasi ingrediente si care se bucura de eficienta acestora. Acidul hialuronic hidrateaza tenul, vitamina C reda elsticitatea, iar laptisorul de matca stimuleaza circulatia. Datorita efectelor pozitive pe care le au asupra pielii, majoritatea cremelor antirid au in componenta lor aceste ingrediente.
In general, ridurile se localizeaza in anumite zone. Cele mai frecvente sunt zona ochilor unde apare asa numita laba gastii. In acest sens, de la o anumita varsta sau in momentul in care vedem ca apar primele riduri trebuie sa va orinetati catre achizitionarea de creme de ochi antirid potrivite tenului dumneavoastra.

Leave a Reply