Crema de maini

Ma bucur cand descoper ca mai sunt oameni pe pamantul acesta care nu rezista in fata unor creme, lotiuni, rujuri, glossuri, etc. De fapt de aceea am luat hotararea de am face un blog, pentru a impartasi cu alte fete pasiunea asta pentru cosmeticale, pasiune care (de ce sa nu recunosc) ma cam arde la buzunar si uneori trebuie sa ma feresc de anumite persoane care bineinteles ca nu-mi intelege pasiunea de a avea cat mai multe creme (cate una pentru fiecare problemuta a pielii) multe rujuri, glosuri, multe farduri, multe altele.

As vrea sa fac o comparatie intre trei creme de maini, creme pe care le detin la momentul actual si le si folosesc in paralel. In primul rand trebuie sa spun ca toate isi fac treaba si anume aceea de a hidrata bine pielea. Insa, eu am probleme cu pielea mainilor pentru ca mainile mele sunt solicitate des.

Umblu mult cu mainile in apa, stiti voi, spalat vase, frecat podele, mai mult sau mai putin ca in reclama, si mai am si prostul obicei de a nu purta manusi de protectie atunci cand spal de exemplu in baie si folosesc produse de curatat nocive pentru pielea mainilor. In cateva zile am sa fac un clasament in ceea ce ma priveste, cu privire la rezultatele pe care le are fiecare crema in parte. Pana atunci puteti vedea mai multe despre ingrijirea pielii, fetei si mainilor aici.

Leave a Reply