Confortul casei nu trebuie sa se modifice in perioada calda

Deja caldura s-a instalat peste orase si, desi este inca primavara calendaristic, au fost in multe dintre ultimele zile temperaturi foarte ridicate, care au scazut considerabil indicele de confort din apartamentele ce nu sunt dotate cu aer conditionat sau ale caror aparate poate s-au defectat intre timp, facandu-i pe proprietari sa nu se mai simta chiar in largul lor.
Daca va aflati intr-o situatie asemanatoare si multe dintre preturile aparatelor de aer conditionat vi se pare prea mari pentru bugetul de care dispuneti, venim in intampinarea dumneavoastra cu o oferta foarte buna, pe numele sau Yamato, un aparat de aer conditionat performant (1200BTU) la un pret foarte avantajos astfel incat s anu mai fiti nevoiti sa suportati temperaturile prea ridicate din casa din timpul verii.
Aparatul de aer conditionat Yamato de care va vorbesc este printre cele mai bune din gama celor accesibile ca pret, din toate punctele de vedere. In primul rand el este dotat cu cea mai noua tehnologie de compresoare de tip inverter, ce reduce consumul de energie electrica cu pana la 65%. Asta inseamna ca si daca il veti folosi zi de zi pentru incalzire sau racire, facturile nu vor exploda ci se vor pastra in limite decente, usor de achitat.
Continuand cu argumentele pro pentru aerul conditionat Yamato, acesta este dotat cu filtru antibacterian, capacitatea de a elimina senzatia de curent chiar daca este setat pe functia Turbo, dezumidificator, carcasa tratata anticoroziv, display si telecomanda LCD si timer astfel incat sa fie usor de programat oricum aveti nevoie. Este un model ideal pentru apartament, facand fata cu usurinta la o suprafata de pana la 35 m2, adica poate regla temperatura chiar si pentru doua camere de dimensiuni normale.
Nu mai aveti de ce sa suportati disconfortul din apartament atunci cand este prea cald sau de ce nu, atunci cand este prea frig si inca nu aveti caldura, puteti rezolva acest aspect cu o investitie nu foarte mare si instant, casa va capata alt indice de confort, unul ridicat care sa va ajute sa va relaxati la temperatura ideala, indiferent de vremea de afara.
Yamato este dupa noastra , la ora actuala printre cele mai bune aparate de aer conditionat ieftin 12000 BTU disponibil pe piata si spun asta dupa un research atent facut special pentru achizitie proprie. Raportul sau calitate-pret m-a determinat sa il aleg si mai ales sa il recomand persoanelor ce vor o imbunatatire a confortului de acasa dar nu sunt dispuse sau nu pot sa investeasca o suma considerabila in momentul de fata, indiferent de motive.

Leave a Reply