Coldea a rămas fără catedra de la Academia de Informații. “Generalul negru” câștiga sume uriașe în calitate de profesor

Serviciul Român de Informații a confirmat că, în anul universitar 2024-2025, chiar dacă structura anului școlar, nu a fost definitivată, norma didactică a lui Florian Coldea nu se va mai regăsi. Fostul șef operativ al SRI preda la Academia Națională de Informații din 2017, pe o normă de conferențiar universitar.SRI a confirmat că Florian Coldea a desfășurat activități didactice la ANIMV corespunzător pregătirii sale de specialitate.

Florian Coldea a obținut venituri uriașe, după ce a fost trecut în rezervă! Pe lângă banii încasați din activitățile sale de consultanță privată și care sunt cercetate acum de procurorii DNA, generalul negru a încasat în ultimii ani sume enorme chiar de la statul român. Coldea primește zeci de mii de lei de la instituții precum Academia de Informații a SRI, SNSPA, și chiar Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. În comparație, salariile declarate din mediul privat sunt mai mult decât modeste. 

Florian Coldea, VENITURI URIAȘE din funcția de profesor. Universitățile care îl țin în puf, de ani de zile, pe generalul negru

Leave a Reply