Cine sunt tinerele care au murit în teribilul accident din Vaslui: Erau colege de muncă și se îndreptau spre casă după ce au ieșit din tură

Au apărut noi detalii despre cele două colege de muncă ce au pierit într-un accident rutier după ce s-au izbit de un copac, in judetul Valsui. Una dintre ipotezele anchetatorilor este că farurile unui alt automobil au orbit-o pe șoferiță, iar ea a tras brusc de volan. 

Bianca și Petronela erau colege de serviciu. Prima avea 24 de ani și era barmaniță, iar cealaltă avea 38 de ani și era bucătăreasă. Ambele erau angajate la Complexul Lebăda din Bârlad.

Accident grav în Vaslui: o femeie a murit și alta a fost grav rănită

În noaptea în care a avut loc tragedia, cele două se îndreptau spre casă după ce au ieșit din tură. Din motive necunoscute deocamdată, Bianca, cea care se afla la volan, a pierdut controlul mașina, iar vehiculul s-a izbit cu putere de un copac.

Șoferița nu a avut nicio șansă, însă prietena a fost găsită conștientă de salvatori și dusă la spital. Din păcate, Petronela a murit câteva ore mai târziu. Patronul restaurantului spune că cele două erau bune prietene și că nu era pentru prima oară când mergeau împreună acasă. În urma tragediei, doi copii vor crește acum fără mamă. 

Leave a Reply