Cine sunt copiii de bani gata cu care a petrecut Vlad Pascu în Vama Veche, înainte de accidentul îngrozitor: “S-a deschis un nou dosar penal pentru consum și deținere de droguri”

După ce a părăsit sediul Poliției Vama Veche, în noaptea fatidică de 19 august 2023, Vlad Pascu ar fi participat la o petrecere alături de alți copii ai unor stabi din Constanța. Informația a fost confirmată chiar de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL.

La petrecerea respectivă, Vlad Pascu ar fi consumat droguri alături de alți nouă tineri, copii ai unor persoane publice din județul Constanța. Aceștia au dat deja mai multe declarații anchetatorilor. Andreica a mai dezvăluit că toți cei nouă sunt copiii unor persoane foarte influente din județul Constanța, părinții lor ocupând posturi și funcții publice importante din domeniul politic și social.

Întrebat cine sunt cei nouă tineri, Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL, a precizat: „Cred că la această întrebare trebuie să ne răspundă reprezentanții IPJ Constanța sau cei ai Parchetului, pentru că s-a deschis un dosar penal pentru consum și deținere de droguri. Cred că și oamenii pot să spună. Am primit informații de la oameni ai locului care, de fiecare dată când apare câte un astfel de incident, simt nevoia să le spună, din nou și din nou”.

Leave a Reply