Cati Dogaru lanseaza o noua colectie

Si asta este cea mai buna veste pe ziua de azi, pentru ce sunt o fana a brandului Cati Dogaru, creatiile ei mi se par cu adevarat speciale in sensul ca fiecare rochie spune o poveste. Ador faptul ca atunci cand am nevoie de o rochie noua pentru diferitele ocazii speciale la care particip, pot merge la atelier stiind ca ma va ajuta.

Am avut luna trecuta un vernisaj foarte important in cadrul careia mi-am prezentat fotografiile. Aveam nevoie de o rochie cu adevarat speciala pentru a straluci, dar si pentru a transmite un mesaj, acela ca o femeie poate fi seducatoare, eleganta, dar si sa exprime inteligenta in acelasi timp.

Rochia pe care Cati Dogaru mi-a croit-o a respectat intocmai aceasta filosofie si trebuie sa recunosc ca m-am simtit puternica si frumoasa in ea. Acum, am primit o veste pe care o asteptam de foarte mult timp. Cati Dogaru lanseaza o linie noua de design vestimentar si va adauga si costume in portofoliul ei.

Trebuie sa va spun un secret! Am vazut pozele cu noile articole inainte de lansare si trebuie sa recunosc ca am ramas complet uimita. Am pus deja ochii pe o salopeta extraordinara pe care de abia astept sa o cumpar.

Leave a Reply