Din categoria nu faceti

Nu faceti o nunta mare, cu necunoscuti, doar din dorinta de a face bani. Mai bine chemati cei maxim 100 de rude si prieteni adevarati, pe care sa contati in orice situatie. Nu de alta, dar sa nu va treziti cu n meniuri comandate si 30 de oameni lipsa la nunta. Nu va apucati sa varuiti, tencuiti, schimbat parchetul sau facut 10 feluri de prajituri pentru ziua nuntii.

Nimeni nu va observa detaliile si schimbarile din casa si nu va manca din politete, decat poate doar o prajitura. Soacra mare si soacra mica asadar, sa nu se oboseasca prea mult cu treburile casei, ca oricum nu vor primi niciun cuvant de lauda de la nimeni (pentru ca toti vor fi concentrati, pe voi, mirii). Nu va apucati sa va inscrieti la cursuri de dans de societate doar pentru 4 minute de topaiala regizata in ziua nuntii. Mai bine fiti naturali si ganditi-va la cat mai multe improvizatii pe melodia care va reprezinta cel mai mult.

Nu va luati vornic doar pentru a spune o rugaciune sau o poezie. Vine si la sala si din vornic devine de cele mai multe ori pacalici. Este de ajuns daca aveti instrumentisti profesionisti. Nu va luati fotografi sau cameramani amatori, de care ati “auzit” ca merg la nunti, cel mai bine mergeti la studouile lor si explicati-le ce vreti si cum vreti si trageti cu ochiul la portofoliul lor.

Nu va luati doar dupa site-uri, ca multi pun doar cateva poze care poate va vor convinge, dar mai bine mergeti sa vedeti munca lor mai in detaliu. De asemenea, daca va apropiati de ei, va va fi mult mai usor in ziua nuntii: nu veti mai fi crispati in fata unor necunoscuti. Ei trebuie cautati din timp, ca isi fac agenda cu aproape jumatate de an inainte.

Leave a Reply