Cât costă să mergi la piscină în București în vara 2024. Prețuri adulți și copii

1. Piscina Kundalini

Situată în apropierea Parcului Tei, piscina Kundalini este o opțiune accesibilă pentru toate buzunarele, conform kanald.ro. Cu tarife de 70 de lei în timpul săptămânii și 100 lei în weekend, incluzând șezlong și prosop, această piscină oferă condiții excelente pentru o zi de relaxare. Programul său generos, de la 10:00 la 18:30, permite vizitatorilor să se bucure de soare și apă într-un cadru plăcut.

2. Aquagarden Militari

Pentru familiile tinere, Aquagarden Militari este o alegere excelentă, oferind tarife speciale pentru copii și adulți. Copiii între 2 și 10 ani plătesc între 30 și 50 de lei, în funcție de ziua săptămânii, iar adulții plătesc între 50 și 70 de lei. Cu facilități complete și o atmosferă relaxantă, această piscină este perfectă pentru o zi de răcorire în familie.

3. Piscina Pescariu Aqua

Pentru cei care caută o experiență premium, Piscina Pescariu Aqua oferă diverse tarife pentru accesul la facilități. De la 110 lei pentru adulți în timpul săptămânii, până la 600 de lei pentru o experiență VIP în weekend, această piscină se adresează celor care caută lux și exclusivitate. Abonamente lunare și trimestriale sunt disponibile pentru cei interesați să revină în mod regulat.

4. Piscina Guava

Pentru cei tineri și dornici de distracție, piscina Guava este o alegere populară. Cu tarife între 50 și 200 de lei în timpul săptămânii și între 200 și 900 de lei în weekend, această piscină oferă o varietate de opțiuni pentru toate preferințele. De la șezlonguri obișnuite la pavilioane și bungalouri, Guava este locul perfect pentru o zi de distracție și relaxare.

Indiferent de preferințele și bugetul tău, există cu siguranță o piscină în București care să îți ofere o experiență plăcută și răcoritoare în această vară!

Leave a Reply