Carmen Brumă face dulciuri bune fără zahăr și gluten. Cu ce rețetă a înnebunit vedeta internetul

Vedeta (47 de ani) și-a creat o adevărată comunitate de femei care o urmăresc și îi urmează sfaturile cu sfințenie pentru că își doresc să fie și să arate ca ea. De fiecare dată când face câte o rețetă, fie ea dulce sau sărată, Carmen Brumă reușește să revoluționeze internetul. 

Așa s-a întâmplat și acum când soția lui Mircea Badea a făcut senzație cu  o prăjitură cu brânză dulce și blat de biscuiți cu topping de fructe de pădure, de altfel un desert fără zahăr și gluten.

„Prăjitura cu brânză dulce și blat de biscuiți, fără zahăr  și fără gluten! Dar, atenție, asta nu înseamnă că are puține calorii și că pot să o mănânci în orice cantitate dacă ești  într-un proces de slăbire”, spune Carmen Brumă, iar rețeta unei astfel de prăjituri adorată de vedetă o descrie imediat.

Pentru blat este nevoie de: 250 grame biscuiți fără zahăr și fără gluten, 200 grame unt, 2 lingurițe unt de arahide, iar pentru compoziție sunt necesare: 450 grame brânză ricotta, 200 grame smântână lichidă, 4 ouă, pudră de curmale, 1 banană, esență de vanilie, zeamă de portocală (1/2 portocală), 3 linguri dulceață de zmeură (fără zahăr), iar pentru ornat e nevoie de fructe de pădure: zmeură, affine, mure.

Citește continuarea aici.

Leave a Reply