Un bronz sanatos

Bronzul excesiv nu se mai este un must-have pentru nimeni, dar pielea sanatoara si frumoasa va fi intotdeauna in trend indiferent de sezon! Daca totusi nu va puteti lipsi de acel summer glow va propun o varianta alternativa pentru un efect sanatos si subtil de bronz.

Primul pas este sa aplicati protectia solara (o crema hidratanta de zi care sa contina si factor de protectie mare). Alegeti o crema potrivita tipului de ten, care sa fie hidratanta si cu un factor de protectie de minim 25. Dupa aplicarea cremei se asteapta minim 5 minute pentru a intra in piele.

Apoi folosirea unei creme nuantatoare pentru fata, ea poate fi Lancaster Tinted cream spf 15, care are o formula mai lejera decat un fond de ten, cu uniformizare foarte buna. Se poate amesteca cu fondul de ten pentru o nuanta putin mai inchisa si mai transparenta.

Folosirea unei pudre bronzante spray pentru un efect uniform si discret, Guerlain Terracotta Bronzing Powder Mist spf 10 de exemplu. Folosirea unei pudre pulbere cu particule sidefate pentru a ilumina tenul, Illamasqua Powdered Metal. O vacanta frumoasa in continuare!

Leave a Reply