Un botez de poveste

Se spune ca noi femeile visam toata viata la ziua aceea faimoasa cu rochie alba, printul de brat si parinti emotionati. Daca nu cumva astepti sa ajungi la o varsta venerabila pentru a efectua pasul cel mare, o nunta vine repede si trece repede.

Nedumerirea mea era… la ce mai viseaza femeile dupa? Eu am imbracat rochia alba la scurt timp dupa ce l-am intalnit pe print. Si da, a fost o zi minunata in care am simtit ca am lumea la picioare. Insa a trebuit sa devin mama pentru a intelege ca o femeie are bucuria de a petrece multe momente de vis de-a lungul vietii.

Cu siguranta si barbatii, dar n-as vrea sa ma aventurez in listarea momentelor visate de ei ca ne-am indeparta in mod sigur de subiect. Ei bine, saptamana trecuta am avut botezul fiicei mele.

N-as fi crezut ca voi fi atat de emotionata, convinsa fiind ca scurta ceremonie de la biserica este o formalitate, iar petrecerea cu familia si prietenii se va dovedi extrem de obositoare. Gresit! A fost un eveniment minunat pentru mine si pentru familia mea.

De la slujba organizata la biserica si pana la regasirea tuturor celor dragi noua la restaurant, totul a fost de vis. Spre deosebire de nunta, nu am fost eu in centrul atentiei, ci mica mea printesa.

Si a fost o mare bucurie pentru mine sa organizez un botez de poveste pentru ea, cu mancare traditionala, un tort mare colorat si ursitoare care sa inveseleasca atmosfera si persoanele prezente la eveniment.

Poate ca ar trebui sa fie chemate ursitoare si la nunta, ca sa animeze petrecerea, si sa ureze toate cele bune insurateilor. Ideea este ca trebuie sa lasam viata sa ne surprinda cu aceste momente frumoase care ne sunt pregatite.

Nu este intotdeauna indicat sa planificam totul in imaginatia noastra pentru ca nu poti juca sah daca nu ai toate piesele pe tabla. Daca asta iti doresti, vei avea o nunta de vis si probabil cel putin un botez de poveste, cu sau fara tort colorat si ursitoare.

Si dupa toate acestea, vei mai avea multe alte momente de vis de impartit cu cei pe care ii iubesti si sunt aproape de sufletul tau.

Leave a Reply