Boenică, celebrul interlop care-i ironiza pe polițiști cu filmări din destinații de lux, prins după aproape 15 ani

MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA, PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

La data de 18 septembrie, polițiștii Direcției Investigații Criminale – I.G.P.R., cu sprijinul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, au pus în executare 2 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Municipiul București. 

Acesta a fost condamnat de Tribunalul București la o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la tentativă de înșelăciune și instigare la folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității.

De asemenea, cel în cauză se sustragea de la punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Constanța, fiind condamnat la o pedeapsă de 8 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de consituirea unui grup infracțional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Bărbatul urmează să fie încarcerat într-un penintenciar, a transmis Poliția Română.

Cine este Boenică

Boenică fuge de Justiție de aproape 14 ani, după ce, în 2008, a fost dat în urmărire internațională pentru înșelăciuni cu terenuri. Tot el ar fi fost și liderul unei grupări care se ocupa cu falsificarea cardurilor bancare. De-a lungul anilor, Ursu i-a sfidat pe oamenii legii, postând fotografii și filmulețe din Iordania, în timp ce era la piscină. 

 

Leave a Reply