Blush crema ELF nuanta heartbreaker

Buna fetelor, trebuie sa recunosc ca sunt lenesa, tare lenesa zilele astea, nu reusesc sa ma remontez deloc dupa concediul pe care l-am avut. Nici macar inspiratie prea multa nu am, uneori am senzatia ca trag de mine sau de fapt chiar asa e, nu prea am chef de nimic. Chiar daca nu las comment-uri la postarile voastre asta nu inseamna ca nu va urmaresc, ba va urmaresc si invat de fiecare data cate ceva de la voi sau va admir machiajele voastre. Imi place spre exemplu foarte tare cum se machiaza Iunia Mincu, aproape ca sunt fana si nu scap nici un machiaj nou realizat de ea.
Cu ceva timp in urma stiti, cei de la Elf Romania au facut o reducere importanta la produsele lor din gama studio si bineinteles ca nu am scapat ocazia si mi-am mai cumparat cate ceva de la ei. Imi doream spre exemplu blush-ul crema din gama studio si cand am vazut ca are asa o reducere am zis ca nu trebuie sa-l scap. Am mai achizitionat si un lip stain, un gel eyeliner si cateva pensule, dar despre ele in alta postare va povestesc. Asadar asta e, sunt sigura ca-l stiti toate, dar poate nu l-ati cumparat.
Nuanta este heartbreaker, dupa cum vedeti este un roz frumos, are o textura aerata de spuma, dar nu foarte moale, adica se prinde cam greu de degete sau de pensula, eu il aplic cu o pensula stipple. Ambalajul imi place, unele fete care au mai facut review-uri acestui produs s-au plans de ambalaj, in sensul ca e cam mare pentru cat produs are in el. Le dau dreptate, e cam mare ambalajul dar nu pot sa spun ca imi displace. Imi place insa nuanta care ma prinde foarte bine, am constatat ca imi vin mai bine si ma avantajeaza mai mult tonurile de roz ca si fard de obraz decat cele in tonuri piersicii.
Se intinde frumos pe obraz si rezista foarte bine, dupa amiaza in jurul orei trei cand ma pregateam sa plec de la serviciu l-am vazut inca pe obraji, deci nu pot sa spun decat ca sunt incantata de blush. L-am cumparat de site-ul celor de la Elf Romania cu o reducere de 30%. Mi-l doream de cand s-a lansat gama din care face parte, dar sincer mi s-a parut cam mare pretul pentru un blush elf, dar sa stiti ca il folosesc deja de cateva zile si pot spune ca isi merita banutii. Cam atat, daca doriti sa ma intrebati ceva sau sa imi dati un sfat cu mare drag raspund.

Leave a Reply