Blestemul Beverly Hills lovește din nou. Una dintre vedete a făcut anunțul trist

În ultimul episod al podcastului său din această săptămână, “Let’s Be Clear With Shannen Doherty”, actrița a explicat decizia de a renunța la lucrurile care nu-i mai aduc bucurie, potrivit Bussines Insider.

„Pe mine, cancerul m-a determinat să fac un bilanț al vieții mele și să-mi schimb prioritățile, iar prioritatea mea în acest moment este mama mea”, a spus Doherty, adăugând că se gândește cât de greu i-ar fi mamei sale, dacă ea va înceta din viață prima.

Actrița a spus că, deși avea mari speranțe în tratamente medicale care să îi „prelungească” viața, a simțit că „trebuie să facă curățenie, pentru orice eventualitate”.

 

Doherty a fost diagnosticată inițial cu cancer la sân în 2015, însă a intrat în remisie în 2017. În 2020, a dezvăluit că boala a recidivat și a atins stadiul 4, ceea ce indică faptul că s-a extins dincolo de locul său inițial.

 

În 2019, Luke Perry, cunoscut pentru interpretarea lui Dylan McKay din serialul Beverly Hills 90210, a murit la vârsta 52 de ani, în urma unui accident vascular cerebral.

 

Blestemul Beverly Hills, 90210 – Înca un actor din celebrul …

Leave a Reply