Bătrânul care și-a îndeplinit visul la 106 ani. Alfred a sărit cu parașuta: „Toată lumea este mai capabilă decât crede”

Povestea lui Alfred Blaschke

Pentru Alfred Blaschke, saltul cu parașuta a reprezentat nu doar o modalitate de a sărbători evenimente importante din viața familiei sale, cum ar fi absolvirea colegiului a nepoților săi gemeni, ci și o oportunitate de a-și atinge un vis îndrăzneț. “Acesta a fost visul meu. N-am crezut niciodată că voi trăi atât de mult”, a mărturisit el.

Cu toate acestea, recordul său a fost “furat” temporar de Rut Linnéa Ingegärd Larsson, o suedeză de 103 ani, în anul 2022, arată click.ro. Determinat să-și recupereze titlul, Al a așteptat cu răbdare și a profitat de fiecare oportunitate. În cele din urmă, în dimineața zilei de 27 noiembrie 2023, cu toate că vremea rea a amânat saltul de patru ori, Alfred și guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, au făcut echipă și s-au îmbarcat în avion.

Politicianul și-a ținut promisiunea făcută lui Alfred și au sărit împreună. După aterizare, centenarul a fost întâmpinat cu bucurie de copiii și nepoții săi, precum și de jurnaliști și oficiali guvernamentali. Chiar dacă recordul său a avut loc la sfârșitul anului 2023, a fost necesară o perioadă pentru a-l valida oficial.

Ce transmite Alfred Blaschke

“Dacă ai impresia că nu poți face ceva, doar te subestimezi. Toată lumea este mai capabilă decât crede. Trebuie doar să iei decizia de a încerca”, a declarat Alfred Blaschke, subliniind determinarea și voința care l-au condus către acest succes remarcabil.

Născut într-o familie de fermieri în Janesville, Wisconsin, Alfred Blaschke a trecut prin perioade dificile în Marea Criză Economică.

Cu toate acestea, el a avut o carieră de 40 de ani în industria sculelor și matrițelor din South Bend, Indiana, contribuind la construcția de piese de aeronave în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, înainte de a se pensiona în 1982.

Leave a Reply