Bărbatul ucis cu bestialitate în Parcul Crângași: Realitatea PLUS a făcut RECONSTITUIREA CRIMEI. Alarmant: agresorii au 16 și, respectiv, 20 de ani!

Agresiunile au început pe trotuarul chiar din apropierea parcului, după care tinerii de 16 și 20 de ani au mers spre mijlocul  intersecției, unde au continuat să-l lovească pe bărbatul de 46 de ani până l-au omorât. Iar toate aceste momente s-au petrecut sub privirile a zeci de persoane: trecători și șoferi care, însă, au filmat momentul, în loc să-l ajute pe bărbat. 

În ciuda imaginilor care arată sălbăticia cu care loveau adolescenții, rudele agresorilor susțin că a fost vorba de legitimă apărare.

Crima din fața Parcului Crângași, din Capitală, a fost filmată de un trecător. Scene de o violență extremă, în mijlocul străzii – IMAGINI ȘOCANTE

“Ei s-au aparat. Autoapărare, logic! Nepotul meu s-a apărat. 

Deci copilul a fost amenințat cu o macetă, cu o șurubelniță și copilul a alergat tot Parcul Crângași. A luat un par de la copac și i-a dat în cap. Ală i-a băgat mâna în gât lui nepotă-miu. Dacă i-a băgat mâna în gât ce era să facă copilul minor?”, spun rudele agresorilor.

Tinerii bătăuși din Vama Veche, arestați pentru 30 de zile. Val de violențe în rândul adolescenților, în România: fenoment alarmant

Tinerii călăi ai bărbatului de 46 de ani au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Ei riscă până la 20 de ani de închisoare. 

Leave a Reply