Bărbat reținut în Argeș după ce și-a violat fiicele de 13 și 15 ani – Una dintre fete era legată cu lanțuri de pat

Dosarul care îl vizează pe bărbatul de 53 de ani, domiciliat în comuna Recea din judeţul Argeş, a fost deschis după ce joi, 16 noiembrie, o rudă a mers la Poliţie reclamând că tatăl şi-a violat în repetate rânduri fiica de 13 ani. 

Poliţişti au identificat-o pe copilă, care a confirmat abuzul. Ea a povestit poliţiştilor că şi sora ei mai mare a fost violată, dar şi că tatăl ei a ţinut-o legată cu un lanţ de pat. 

„Au fost sesizaţi poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, care au preluat cercetările. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, un bărbat de 53 de ani, din Recea, şi-ar fi violat fiicele minore, de 13 şi 15 ani, şi şi-ar fi agresat fizic atât soţia, cât şi pe cei patru copii minori”, informează Poliţia judeţeană Argeş. 

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că mama copiilor, şi ea victimă a violenţei bărbatului, nu a reclamat niciodată comportamentul bărbatului faţă de copiii săi.

Cele două fete şi fraţii lor mai mici au fost preluaţi şi predaţi reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, în vederea instituţionalizării.

Tatăl a fost reţinut şi este acuzat de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorilor, lipsire de libertate în mod ilegal, corupere sexuală a minorilor şi violenţă în familie.

Leave a Reply