Aparitia ridurilor premature

Iwostin a inceput o campania de promovare a importantei protejarii impotriva razelor solare. Ma alatur cu drag acestei initiative si timp de cinci zile voi puncta cate un motiv pentru care este mai mult decat indicat sa folositi creme de protectie UV. Ca make-up artist, am avut parte de cliente cu diferite tipuri de piele, unele bronzate excesiv, altele care au inteles efectele nocive ale radiatiilor solare.

Persoanele bronzate in mod natural (soare sau solar) aveau pielea mult mai deshidratata, de multi ori fiind nevoie sa folosesc o crema nutritiva pentru piele matura, chiar daca persoanele respective nu aveau o varsta atat de inaintata. Radiatiile Ultraviolete sunt principala sursa de fotoimbatranire a pielii si eliberare a radicalilor liberi.

Trebuie sa va protejati atat de radiatiile UVB (cauzeaza efectul vizibil imediat al arsurilor solare), cat si de radiatiile UVA (penetreaza pielea in profunzime si influenteaza sistemul imunitar). Cel mai simplu test pe care il puteti face pe dvs, este sa observati aspectul pielii care e expusa la soare fara protectie aproape tot timpul. si aspectul pielii care este protejata de haine.

Aceste efecte nocive se accentueaza in timp, cand o sa fie prea tarziu sa mai tratati si va recuperati elasticitatea pielii. Cel mai simplu si efecient este sa preveniti aceste efecte prin folosirea zilnica a unei creme cu protectie solara, in special pentru fata, care este expusa la radiatii fara exceptie, de fiecare data cand iesiti din casa.

Leave a Reply