Acuze dure împotriva Loredanei Groza: „Nici bună ziua nu știe să dea. Nu-mi plac oamenii infatuați”

Solista a fost provocată să vorbească despre colega ei de generație. Prezentă zilele trecute la o emisiune de dimineață, Carmen Rădulescu a spus ce crede despre Loredana Groza, în vârstă de 53 de ani. A fost întrebată de ce nu îi place Loredana, asta după ce moderatorii au observat că pe invitata lor o deranjează atunci când ei vorbesc despre evoluția vedetei.

Dieta incredibilă cu care Romanița Iovan se menține în formă la 60 de ani

„Nu-mi plac oamenii infatuați, nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat (…) Când eu veneam la Onești și cântam, ea venea și spunea: Sărumâna, mă lăsați și pe mine să cânt două piese? Și acum nici bună ziua nu știe să dea. Deci, în viață, îndiferent de cât de sus ajungi, nu uita de unde ai plecat și nu uita să fii om (…) Nu mi-a plăcut niciodată, nici când avea 16 ani, nici când apare acum la 50 sau cât are”, a declarat Carmen Rădulescu despre Loredana, potrivit Tabu.ro.

Loredana Groza s-a remarcat de la 16 ani, în 1986, când a participat pentru prima oară la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, unde a câștigat „Marele Premiu”, fiind atunci cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria Festivalului.

Viorel Lis în pericol: Oana se luptă să plătească tratamentul său. A început să vândă lucrurile din casă pentru medicamente

Leave a Reply