Accident pe DN2: Două TIR-uri s-au răsturnat în urma unei coliziuni

Cum s-a întâmplat totul

Conform informațiilor transmise de Infotrafic, accidentul s-a produs când două TIR-uri s-au ciocnit violent pe DN2, în apropierea localității Racovițeni. În urma coliziunii, ambele vehicule de mare tonaj s-au răsturnat, împrăștiind marfa transportată pe carosabil și provocând un blocaj în trafic.

„În urma accidentului, cei doi șoferi au suferit răni ușoare, fiind evaluați medical la fața locului”, informează autoritățile. Deși impactul a fost serios, din fericire, viețile celor implicați nu sunt în pericol. 

Echipajele de prim ajutor au intervenit prompt pentru a acorda asistență medicală celor doi șoferi și pentru a evalua situația.

Accidentul a dus la oprirea traficului pe sensul de mers către Buzău, circulația desfășurându-se pe celălalt fir, prin dirijare. „Circulația rutieră este oprită pe sensul către Buzău, circulându-se pe celălalt fir, prin dirijare”, informează polițiștii. Autoritățile se află la fața locului pentru a gestiona situația și a asigura fluidizarea traficului cât mai rapid posibil.

 

Leave a Reply