Accident grav, în jud. Mehedinți. Mașina care transporta sacii cu voturi a intrat în coliziune cu un TIR

Cum s-a întâmplat accidentul rutier

Potrivit informațiilor furnizate de Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, autoturismul implicat în accident se afla în drum spre Biroul Electoral Județean, având la bord sacii cu voturi din localitatea Punghina, județul Mehedinți. Potrivit primelor informații, cauza probabilă a accidentului a fost oboseala șoferului, care, după o noapte nedormită dedicată numărării voturilor, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un TIR.

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Acestea au fost evaluate medical la fața locului de echipajele de urgență sosite la locul accidentului și ulterior transportate la spital pentru îngrijiri suplimentare. Starea lor de sănătate este monitorizată de cadrele medicale, dar nu au fost furnizate informații suplimentare despre gravitatea rănilor.

Oamenii legii au deschis o anchetă penală în acest caz

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului. Printre factorii investigați se numără starea de oboseală a șoferului, condițiile de drum și eventualele defecțiuni tehnice ale vehiculelor implicate. Inspectoratul General al Poliției Române colaborează îndeaproape cu autoritățile locale pentru a finaliza investigația cât mai curând posibil.

Accidentul a avut un impact semnificativ asupra traficului rutier pe DN 56A, cauzând blocaje și devieri de traseu. Autoritățile au fost nevoite să oprească circulația în zonă pentru a permite intervenția echipajelor de urgență și desfășurarea investigațiilor. Conducătorii auto au fost sfătuiți să evite zona și să folosească rute alternative până la deblocarea drumului.

Leave a Reply