Accident cu 3 victime pe DN7, în județul Sibiu. 3 mașini s-au ciocnit violent – Este al doilea accident în doar câteva ore

”Poliţiştii serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe DN7, în localitatea Tălmaciu. Din primele cercetări efectuate la fata locului, poliţiştii rutieri au constatat faptul că în accident sunt implicate 3 autoturisme, cauza accidentului urmând a fi stabilită”, a transmis, sâmbătă, IPJ Sibiu.

Potrivit polițiștilor, maşinile erau conduse de un bărbat de 47 de ani, din Sibiu, unul de 32 de ani, din Boiţa şi un altul de 27 de ani, din Avrig.

”Traficul rutier este uşor afectat însă la aceasta ora nu sunt valoari mari de trafic”, anunţă Poliţia Sibiu, însă circulaţia pe DN 7 este complet blocată, în judeţul Vâlcea, din cauza altui accident rutier.

”Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale pentru 3 persoane implicate în accident. Un bărbat de 47 de ani cu un traumatism cranian, o femeie de 50 de ani cu traumatism la picior şi un bărbat care a fost preluat de echipajul SAJ”, au transmis oficialii ISU Sibiu.

 

Leave a Reply