Accident 2 Mai. Prima reacție a tatălui Robertei după STENOGRAMELE EXPLOZIVE apărute în spațiul public: Să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta

“Am rugămintea către dna Miruna (Pascu – n.r.) sa inceteze cu prostiile si sa isi accepte soarta. Asa cum si noi acceptam ca ai nostri copii nu se mai intorc acasa. Sa inceteze cu influenta catre diversi procurori. De bine, de rau, copilu ei traieste. Toata lumea trenuie sa plateasca.

Si chiar am o intrebare catre Mihai Pascu. Cumva sfideaza si moartea fiicei mele? Este personala (intrebarea – n.r.). Chiar astept raspuns. Nu vorbi despre droguri, are cine se ocupa.

Pe acesti doi nesmititi, Miruna si Mihai Pascu, mai ales pe dna Miruna, as ruga-o sa inceteze cu plansul. 

O invit la cimitir si la facultate, unde erau Sebi si Roberta. Erau copii buni, cuminti, respectuosi, nu ca bestia pe care au crescut-o si ei o vor in libertate. Sa ce?!! Sa omoare din nou?”, a afirmat tatal Robertei, tanara ucisa pe loc in accidentul din 2 Mai. 

Citește și Stenograme-bombă din dosarul 2 mai: Mama drogatului ȘANTAJA martori-cheie | Dialogul cu fosta iubită a lui Vlad Pascu

Leave a Reply