3 zodii sunt favoritele Universului în iunie 2024. Astrele au decis să le ajute în toate acțiunile

Mâinile puternice pot face lucruri puternice! Aceasta este energia criptică a lunii iunie 2024 pentru colectiv. Desigur, trei zodii vor avea cele mai bune horoscoape lunare pentru iunie sub această influență.

Prima săptămână a lunii iunie va fi ușoară, răcoritoare și plină de spirit bun pentru toată lumea. La urma urmei, Mercur intră în zodia Gemeni pe 3 iunie. În plus, cu Jupiter care tranzitează în prezent prin Gemeni (din 25 mai) și fiind sezonul Gemeni, nimeni nu poate opri distracția acum.

Venus și Mercur intră în Rac pe 17 iunie, aducând unele schimbări dramatice 

Această energie concomitentă va aduce multă sănătate în prim-planul colectiv, deschizând calea pentru o schimbare mai mare pe 20 iunie, când Soarele se va muta în Rac, dând startul sezonului Rac – momentul perfect pentru a pleca într-o vacanță în familie sau pentru a face un grătar în curte (sau ceva similar) pentru ca toată lumea să poată petrece împreună și să-și adâncească legăturile.

Sfârșitul lunii iunie, totuși, va fi o perioadă de seriozitate și liniște, deoarece Saturn retrograd în Pești începe pe 29 iunie. Dacă ai un obicei continuu de a-ti scrie în jurnal sentimentele și de a-ti diseca observațiile, vei înflori în acea perioadă. Deci, începutul lunii este cel mai bun moment pentru a începe acest lucru.

Horoscopul săptămânii 10 – 16 iunie. Lupte între zodii pentru o poziție sau un câștig. Cine va ieși învingător 

1. Gemeni

Gemeni, iunie 2024 va fi o perioadă de recunoaștere a adevăratei tale și talente. 

Mercur intră în Gemeni pe 3 iunie, un fenomen agravat de tranzitul actual al lui Venus în Gemeni și Jupiter în Gemeni, urmat de Luna Nouă în Gemeni pe 6 iunie. Trebuie să te apleci în această energie puternică, grea de Gemeni pentru a-ți aduce dorințele și dorințele la viaţă. Nu pierde această șansă! Fa un ritual de manifestare.

A doua jumătate a lunii poate fi ceva mai liniştită pentru tine odată ce începe sezonul cancerului. Dacă folosesti acel timp pentru introspecție, vei ieși cu o perspectivă mai profundă decât oricând și cu cunoștințele depline despre ce să faci în continuare pentru a păstra calea înainte de a fi frumos și veșnic verde.

Super-puterea dată de astre la nastere, în funcție de zodie. Ce îi face pe nativi să fie speciali

2. Taur

Succes dulce te așteaptă în iunie 2024, Taur. Ești gata să vină roadele muncii tale grele? Fa spațiu pentru că multe sunt în cale! Nimeni nu va putea nega că ești copilul favorit cosmic atunci când se va întâmpla asta. Poate ai crezut că Jupiter tranzitarea din Taur și în Gemeni ar însemna sfârșitul vremurilor bune pentru tine, dar nu este cazul!

Prima jumătate a lunii iunie va fi captivantă pentru tine odată ce Marte va intra în Taur pe 9 iunie. Chiar dacă Marte și-ar fi părăsit practic semnul de acasă pentru a se muta în al tău, vei experimenta totuși binecuvântările pozitive ale curajului, impulsului și încrederii lui Marte atunci când planeta îți influențează semnul. Atâta timp cât vei canaliza această energie în cele mai importante locuri și relații, vei fi bine.

Dacă te simți chemat, meditează mai des în această lună pentru a te ajuta să fii aliniat cu adevăratul tău sine și cu calea. Înregistreaza-ti informațiile după fiecare sesiune, astfel încât să nu uiți nimic. De asemenea, este o idee bună să vindeci rănile vechi acum, astfel încât acestea să nu devină obstacole în viitorul tău sau să conducă subtil la autosabotaj.

Horoscop WEEKEND 8-9 iunie 2024. Ajutor din astral pentru punerea planurilor în aplicare. Trei zodii vor fi favoritele norocului

3. Săgetător

Iunie 2024 va fi o lună frumoasă pentru tine, Săgetător. Te poti aștepta la oportunități bune, interacțiuni plăcute cu prietenii și cunoștințele deopotrivă și mai multă putere în ritualurile tale de manifestare, spun astrologii. Acum este, de asemenea, un moment bun pentru a-ți trimite recunoștința în eter prin tămâie, fructe și ofrande florale. Și dacă vrei să începi ceva nou, și asta va fi binecuvântat – dar nu te întinde prea mult. Ai asta!

A doua jumătate a lunii iunie va fi o perioadă mai fructuoasă pentru tine odată ce sezonul Rac va începe pe 20 iunie. Vesta care se mută în Leu pe 19 iunie îți va deschide, de asemenea, noi uși și îți va avânta focul interior la înălțimi mai mari. Atâta timp cât vei canaliza asta în locul potrivit, te vei descurca bine.

Dacă te simti chemat, acum este un moment bun pentru a construi baze solide, fie că aceasta este în încercarea ta de a învăța ceva nou.

Cele 5 elemente ale zodiacului chinezesc. Află punctele și energiile tare forte, în funcție de zodie

Leave a Reply