Zodiile cu inteligență financiară. Știu să facă bani din piatră seacă

De-a lungul timpului, mulți oameni au analizat milionarii. Ei au încercat să afle cum reușesc acești oameni să aibă atât de mulți bani. Astfel, au descoperit că numeroși milionari proveneau, de fapt, din familii înstărite.

Însă, au aflat, de asemenea, și că persoanele bogate au anumite obiceiuri și un stil de viață diferit față de cele obișnuite. Totodată, s-a constatat că majoritatea milionarilor sunt născuți în zodia Balanță.

Ei sunt nativii care au cele mai mari șanse să devină milionari

Conform CashFloat, un creditor cu sediul în Marea Britanie, milionarii au un semn zodiacal comun și anume Balanța. Potrivit unei cercetări efectuate în 2022, care a investigat datele de naștere a 286 de oameni bogați din întreaga lume, 32 de persoane din numărul total de pe listă (adică 12%) s-au născut între 22 septembrie și 23 octombrie, ceea ce înseamnă că aparțin semnului Balanță.

Prin intermediul aceluiași studiu realizat de CashFloat, nu numai că am descoperit că puțin peste 10% dintre bogații lumii sunt Balanțe, dar am aflat și care sunt celelalte semne zodiacale pricepute la bani.

Alte semne zodiacale care pot deveni bogate

Potrivit rezultatelor, și persoanele din zodia Pești au șanse să facă averi, deoarece 29 dintre cele 286 de persoane cu bani aparțineau acestui semn. După Pești, urmează Taurii. Celebrul co-fondator al META, Mark Zuckerberg, aparține acestui semn zodiacal, ziua sa de naștere fiind 14 mai.

Pe de altă parte, Capricornii manifestă și ei tendința de a deveni persoane cu averi colosale, printre cei mai cunoscuți milionari cu această poziționare astrală numărându-se Jeff Bezos, CEO-ul Amazon.

SURSA

Leave a Reply