Zodiile care sunt cel mai predispuse să atragă narcisiști. Cum se pot proteja de aceștia

Narcisistul își propune să fure puterea de la cineva prin iluminarea cu gaz și controlul emoțional, motiv pentru care Taur, Fecioară, Balanță, Scorpion, Pești și chiar Berbec i-ar putea atrage. Aceste semne au compasiune și empatie și sunt extrem de devotați partenerilor lor, mai ales atunci când sunt îndrăgostiți nebunește.

Taur și Scorpion

A avea o „capacitate mare de a iubi” este o trăsătură care atrage narcisiștii. Aceasta este o trăsătură pe care semnele venusiene precum Taurul și Balanța o au în comun. Plasările Taurului vor oferi părți din ei înșiși partenerilor lor, motiv pentru care atunci când un Taur este trădat, axa Taur/Scorpion se activează și ei dezgroapă partea mai întunecată a zodiei lor.

Un Taur poate iubi profund și atunci când este rănit, poate fi distructiv.

La fel, Scorpionul și Taurul sunt două semne puternice care pot face pe cineva să-și dorească să-și devoreze puterea și curajul. Scorpionul este un semn care poate atrage narcisiștii, dar pentru că acesta este un semn guvernat de Marte, ei au arsenalul pregătit. Acesta este semnul războinicului și al strategiei. Ei învață prin experiență, așa că rar își repetă greșelile. Cu toate acestea, un narcisist le-ar putea găsi în continuare, deoarece Scorpionii sunt plini de compasiune, amabili și susținători. La urma urmei, ei pot profita de calitățile venusiene ale casei a șaptea, mai ales atunci când întâlnesc pe cineva de care sunt interesați.

Scorpionii sunt magnetici, fermecatori si incantatori. Cu toate acestea, dacă trebuie să se lupte cu un narcisist, ei pot avea mâna de sus, deoarece Scorpionii vor tolera rareori să fie controlați și manipulați.

Fecioară și Pești

Narcisiștii sunt atrași de oameni buni, plini de compasiune și empatici, cu o inimă caldă. Fecioara și Peștii fac tot posibilul să fie cei mai buni parteneri și prieteni pentru iubiții lor. Fecioarele și Peștii sunt cunoscuți a fi plini de compasiune și amabili și vor face tot posibilul pentru a-i servi pe ceilalți. La urma urmei, acestea sunt semne surori și, deși pot părea diferite, au multe asemănări atunci când sunt îndrăgostiți. Au tendința să se piardă în dragoste și le va fi greu să se elibereze de stăpânirea ei.

Fecioara și Peștii vor sacrifica totul pentru cei pe care îi iubesc, ceea ce îi face candidații perfecti pentru narcisiști. Aceste semne trebuie să învețe cum să nu se îndrăgostească de momentele frumoase și, în schimb, să fie logice în ceea ce privește interacțiunea pe care o au cu partenerii lor, precum și să ceară părerile prietenilor și familiei de încredere cu privire la partenerii lor. Aceste semne trebuie să fie atenți la oamenii cărora le oferă energia și trebuie să învețe că atunci când ceva nu funcționează în favoarea lor, ar trebui să plece și să nu se uite înapoi.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro

Leave a Reply