Zodiile care își vor găsi sufletul pereche în 2022. Horoscopul cuplului perfect

Dr. Aarti Dahiya (astrolog și experții în relații), dar și alți experți în astrologie, au aflat deja cum va fi 2022 în planul vieții sentimentale.

Iată cele 7 semne zodiacale care vor avea noroc în dragoste în 2022!

Taur

Există posibilitatea ca persoanele care sunt singure să înceapă o nouă relație amoroasă cu cineva special. Se vor implica profund în relație și vor împărtăși momente uimitoare cu noul partener. Relația ca evolua lent, precum viteza unei țestoase, dar legătura emoțională dintre ei doi va fi demnă de lăudat.

Rac

Conform Dr. Aarti Dahiya, al cărui semn zodiacal este Racul, viața amoroasă a unui nativ în Rac este menită să se schimbe radical în 2022. Semnul sensibil de apă guvernat de Lună își va găsi sufletul pereche anul acesta și va fi mai mult pasional decât emoțional la începutul anului. O relație nouă se întrevede după primul trimestru al anului. Va fi o conexiune sufletească între parteneri.

Fecioară

Se preconizează că va fi unul dintre zodiile norocoase în dragoste, persoanele care sunt singure își pot găsi dragostea vieții în vechiul lor prieten sau printr-o reuniune de familie. Au posibilități mari de a se îndrăgosti la prima vedere. Momentul potrivit pentru a aborda dragostea este după aprilie 2022, deoarece al șaptea stăpân al asociației va expune casa prieteniilor pe termen lung în această perioadă. Această conexiune a casei a șaptea și a unsprezecea îi va binecuvânta cu o relație stabilă și pe termen lung. Nu va exista prea multă comunicare între ei, dar sentimentele și emoțiile vor crește până la sfârșitul anului.

Leave a Reply