Unghiile false

Unghiile false au devenit o alternativa perfecta in cazul celor ce nu reusesc sa aiba unghii frumoase si lungi in mod natural. Pe langa faptul ca infrumuseteaza mana si ii confera un aspect ingrijt, unghiile false pot avea orice forma va doriti.

In cazul unghiilor naturale daca nu aveti nativ niste unghii rezistente, atunci acestea se vor rupe cu usurinta daca le dati anumite forme. De exemplu, daca optati pentru o forma patratoasa colturile se vor rupe imediat si aspectul inestetic va obliga sa le taiati cat mai scurte.

De obicei o manichiura cu unghii scurte nu se potriveste multor persoane, aceasta dand un aspect copilaros mainii in locul unuia elegant.

De cate ori nu vi s-a intamplat ca fix inainte de un eveniment, o petrecere unde va doriti niste mani impecabile, cate o unghie sa se rupa si sa va strice orice plan de manichiura? Si din aceasta perspectiva optiunea aplicarii unor unghii false castiga teren, acestea fiind rezistente si cu o aplicare rapida oricand aveti nevoie.

In afara de faptul ca se aplica imediat si nu trebuie ca in cazul celor naturale sa aveti rabdare sa creasca, pe orice tip de unghii false se pot picta diverse lucruri cu vopsele acrilice sau se pot aplica strasuri lipite in diverse forme fara ca substantele sa va afecteze in vre un fel unghia naturala sau pielea.

Pentru evenimentele deosebite unde este nevoie de o manichiura inedita din nou numai cu unghiile false va puteti juca la forme si desene, unghia naturala fiind multe prea sensibila  si in cazul multor persoane nici nu creste pe cat de mult s ar dori incat manichiurista sa se poata juca cu forma sa.

Daca ne gandim la tipsurile Stiletto (cele lungi si foarte ascutite) este cate se poate de evident ca dintr o unghie naturala nu se poate face asa ceva.

Iata deci numai cateva motive pentru care fetele si femeile incep sa prefere  unghii false in detrimentul celor naturale, pe acestea din urma preferand sa le ascunda sub cele false pentru a scapa de problemele inestetice care apar in urma ruperii.

Leave a Reply