Un român și-a aruncat apartamentul în aer pentru a scăpa din arestul la domiciliu – VIDEO

Explozia devastatoare din Sant`Agnello

O explozie puternică s-a produs zilele trecute în via San Vito, Sant`Agnello, din cauza unei butelii de gaz care a detonat în interiorul unui apartament. Deflagrația a provocat răni grave locatarului apartamentului, un cetățean român în vârstă de 54 de ani, care a suferit arsuri pe o mare parte a corpului. Acesta a fost transportat în cod roșu la Centro Grandi Ustionati al spitalului Cardarelli din Napoli.

Carabinierii de la stația Piano di Sorrento și echipajele de pompieri au ajuns rapid la fața locului pentru a gestiona situația. Cinci vehicule ale pompierilor au fost mobilizate, unele venind din Piano di Sorrento și altele din Castellammare di Stabia. Primii care au ajuns au fost carabinierii de la compania Sorrento, care au colaborat cu pompierii pentru a securiza zona și a efectua operațiunile de salvare.

Din cauza exploziei, două familii care locuiau în clădirea afectată au fost evacuate ca măsură de precauție. Pompierii au intervenit prompt pentru a preveni un incendiu major și pentru a se asigura că zona este sigură pentru locatari. Zgomotul puternic al exploziei a fost auzit în întreaga Peninsulă Sorrento, atrăgând atenția și îngrijorarea comunității locale.

Leave a Reply