Un make-up reusit nu contine doar ce se vede la suprafata

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vedeti un machiaj deosebit si sa incercati sa il copiati pentru propria persoana si sa nu arate, la final, la fel de spectaculos precum cel vazut initial? Astfel de situatii au loc mai mereu si asta datorita faptului ca foarte multe femei nu se gandesc atunci cand vad un make-up special decat la ceea ce este la suprafata, neluand in calcul fapulca sub ruj, fard, pudra, blush, sunt n alte produse, invizibile aproape, care fac ca totul sa arate perfect.
Asadar, cu prima ocazie cand vedeti un make-up pe care doriti sa il incercati, luati in calcul si faptul ca sub ceea ce este la vedere, sub culorile vii si intense ale fardurilor se afla mai mult ca sigur o multime de produse cu rol de fixare: baza pentru fondul de ten, baza pentru fardul de pleoape, baza pentru fixarea rujului sau ruj cu rezistenta foarte ridicata, etc.
Daca veti lua in calcul si aceste produse folosite pentru realizarea unui make-up, aveti toate sansele sa va iasa exact ca in revista si mai mult, sa dureze intreaga zi fara probleme, in special fardul de pleoape cu care 90% din femei au o problema pentru ca acesta se strange in ridurile de expresie sau la baza superioara a pleoapei.
Ca tot am adus vorba despre fardul de pleoape, este poate cel mai pretentios lucru atunci cand va faceti machiajul. Orice femeie doreste sa isi puna in valorare ochii, sa aduca un plus de expresivitate fetei accentuand ochii si asa mai departe insa ce faceti cand creioanele ultra rezistente au o gama limitata de culori disponibile iar fardurile, datorita secretiei de sebum de pe parcursul zilei, se strange dupa numai cateva ore?
Asa cum am aflat intamplator de pe blogul ioanap.ro pe care il citesc cu regularitate, secretul unui machiaj reusit al ochilor este baza pentru fard care face minuni in sensul ca face fardul sa reziste pe pleoape mult mai mult decat de obicei si in plus, eu nu stiam, am aflat de la ea de pe blog si am testat, culorile vii, le intensifica.
Acestea fiind spuse, puteti sa renuntati la machiajul simplu, de amatoare, si incercati sa folositi tehnici si chiar produse cat mai calitative pentru ca, astfel, aspectul make-up-ului se va schimba radical in bine, veti observa asta cu proprii ochi!
Daca aveti nevoie de recomandari de produse cosmetice de calitate testate, care si-au demonstrat caltiatea va recomand tot blogul Ioana P caci de obicei si eu tot de acolo ma inspir si pana acum nu am dat kix cu niciun produs din cele alese dupa recenziile de acolo.

Leave a Reply