Un bărbat și-a ucis mama în propria casă. Bărbatul a încercat să se sinucidă cu doar câteva săptămâni în urmă

Cum s-a întâmplat tragedia

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Cluj, apelul la 112 a fost făcut pe 6 iunie, în jurul orei 14:50. Apelul anunța că într-un apartament din Mănăștur a fost găsită o femeie de 77 de ani decedată, prezentând posibile urme de violență.

„La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 14.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, printr-un apel 112, despre faptul că într-un apartament din cartierul Mănăștur a fost găsită o persoană de sex feminin de 77 de ani, decedată, cu posibile urme de violență. O echipă complexă de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic investighează circumstanțele decesului sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, a transmis IPJ Cluj.

Procurorii și polițiștii au efectuat cercetări la fața locului, confirmând că trupul femeii prezenta urme evidente de violență. Fiul victimei, suspectat de crimă, a fost reținut la fața locului și dus la secția de poliție, încătușat.

Declarațiile vecinilor

Vecinii au declarat că bărbatul avea probleme psihice și că ar fi încercat să se sinucidă cu câteva săptămâni în urmă, amenințând că se va arunca de pe acoperișul blocului. „A vrut să se arunce de pe bloc, dar a fost oprit”, a spus unul dintre martori. De asemenea, se pare că atât bărbatul, cât și soția sa, o vizitau frecvent pe femeia de 77 de ani.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj s-a sesizat din oficiu pentru violență în familie sub forma omorului și continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele tragediei. „Cercetările sunt în curs pentru a determina exact cum s-au desfășurat evenimentele și pentru a stabili responsabilitatea penală”, au declarat reprezentanții Parchetului.

 

Leave a Reply